banner913
banner932
banner1032

Kız meselesinde birbirlerine girdiler

banner1020

Haspolat’ta kız meselesi yüzünden çıkan kavgada iki grup birbirine girdi, olayla ilgili 8 kişi tutuklandı

banner974
Kız meselesinde birbirlerine girdiler

banner971
Haspolat’ta iki grup arasında meydana gelen kavganın ardından tutuklanarak Hamit Yaşar, Şener Güzeller, Şükrü Yaşar, Sibel Atlı, Ulaş Çelik, Ferit İriboz, Ziya Kurumuş ve Elif Pekri dün mahkemeye çıkarıldı.
Demirhan Polis Karakolunda görevli polis, mahkemede olguları aktardı.
Polis, 19 Mayıs 2024 tarihinde saat 21:40 raddelerinde Haspolat’ta Kiraz Sokak üzerinde kız meselesi yüzünden çıkan tartışma neticesinde Hamit Yaşar, Şener Güzeller, Şükrü Yaşar, Sibel Atlı bir taraf, Ulaş Çelik, Ferit İriboz, Ziya Kurumuş ve Elif Pekri diğer tarafı oluşturup, kavga ettiklerini söyledi.
Polis, zanlıların kavgada karşılıklı olarak birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine vurduklarını, yüksek sesle makul mazeretleri olmaksızın bağırıp çağırmak sureti ile rahatsızlık verdiklerini söyledi. Polis, olayın ardından tüm zanlıların tutuklandığını belirtti. Polis memuru, gerekli ifadelerin alındığını, soruşturmanın tamamlandığını, 8 zanlıdan 7’sinin KKTC vatandaşı olduğunu,  Ulaş Çelik’in ülkede çalışma izni ile bulunduğunu belirterek, tümünün uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç, zanlıların yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 15’er bin TL nakit teminat yatırmaları, her zanlı için KKTC vatandaşı muteber iki kefilin 300 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunmaları koşulu ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.