banner913
banner932
banner1032

Gazimağusa Polis Müdürü Barış Sel hakkında 3 gün tutukluluk

banner1020

banner974
Gazimağusa Polis Müdürü Barış Sel hakkında 3 gün tutukluluk

banner971
Sahte diploma soruşturma çerçevesinde tutuklanan Gazimağusa Polis Müdürü Barış Sel aleyhine ‘barem içi artış için suç gelirini aklama’, ve ‘Sahte belgeyi düzenlemeyi tahrik etme’ suçlarından mahkemeye çıkarıldı.
BAREM İÇİ ARTIŞ ALMAK İÇİN SAHTE BELGE TEDAVÜLE SÜRÜLDÜ
Polis, zanlı Barış Sel'in okul kayıtlarında oynanma yapıldığını ifade ederek, temin ettiği sahte diplomayı Polis Genel Müdürlüğü'nde tedavüle sürerek, "sahte belgeyi tedavüle sürdüğünü" kaydetti. Polis soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek, barem içi artış almak için suç gelirini akladığını belirtti.
SEL’E 3 GÜN DAHA TUTUKLULUK
KSTU'de yürütülen “sahte diploma” soruşturması kapsamında dün akşam saatlerinde tutuklanan Barış Sel, Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne böyle getirilmişti. Sel, soruşturma maksatlı 3 gün daha tutuklu kalacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.