banner913
banner932
banner1032

Feci kazada bir kişi hayatını kaybetti

banner1020

banner974
Feci kazada bir kişi hayatını kaybetti

banner971
Lefkoşa'da Yenişehir trafik ışıkları bölgesinde bugün sabaha doğru meydana gelen feci kazada bir sürücü hayatını kaybetti.
Polisten verilen bilgiye göre kaza,bugün saat 02:35 raddelerinde Lefkoşa'da Atatürk Caddesi üzerinde çift şeritli yolda soldan ikinci şerit içerisinde, doğu istikametine doğru yönetimindeki ST 889 plakalı salon araç ile seyreden Veysel Can SÜTCÜ (E-28), seyretmekte olduğu yolun solunda bulunan Kemal Yaşar Apartmanı önlerine geldiğinde o esnada önünde aynı şerit içerisinde Lefkoşa Bölgesindeki çöp konteynerlerindeki çöpleri boşaltmak için arka projektörleri ve tüm arka ışıkları yanar vaziyette durmakta olan Fikri MURAT (E-54) yönetimindeki NV 533 plakalı çöp kamyonunun arka kısmına çarpmasıyla meydana geldi..
Kaza sonucu ağır şekilde yaralanan ST 889 plakalı araç sürücüsü Veysel Can Sütçü, kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Soruşturma devam etmekter.
Kazanın ardından Lefkoşa polis müdürü Ali Adalıer ve Trafik şube Amiri Mehmet Özatılgan olay yerine giderek kaza hakkında detaylı bilgi alırken kaza sonrası, NV 533 plakalı çöp kamyonunu şoförü Fikri Murat tutuklandı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.