banner913
banner932
banner1012

Ev değil uyuşturucu zulası

banner1020

Polise gelen ihbar üzerine 39 yaşındaki Teoman Cankat’ın Alsancak’taki evine operasyon yaptıklarını kaydeden polis, aramada 32 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ve çeşitli uyuşturucu madde malzemeleri ele geçirildi

banner974
Ev değil uyuşturucu zulası

banner971

 

(Kamalı Haber)

Girne-Alsancak’ta ihbar üzerine Teoman Cankat’ın evinde arama yapan narkotik polisi, 32 gram hintkeneviri ile kokain kalıntısı buldu. Gözaltına alınan zanlı hakkındaki soruşturma başlatılırken dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Aldıkları ihbar üzerine 39 yaşındaki Teoman Cankat’ın Alsancak’taki evine operasyon yaptıklarını kaydeden polis, aramada 32 gramhintkeneviri türü uyuşturucu madde, boş bira kutusu içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olan 22 adet yanık sigara izmariti ve kokain türü uyuşturucu madde içiminde kullanılan 5 adet plastik pipet parçası bulduklarını söyledi. Polis, masada üzerinde ise kokain türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 4 adet piyango bileti ve 3 adet kâğıt para bulunarak emare olarak aldıklarını ifade etti. Soruşturmanın devam ettiğine değinen polis, kayıp olan emarelerin arandığını kaydederek zanlının 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için ilk etapta 1 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.