banner913
banner932
banner1032

Eski arkadaşına tehdit ve şiddet

banner1020

Güzelyurt’ta Furkan Mehmet Doymuş adlı kişi, kendisi ile barışmak istemediği nedeniyle kız arkadaşınıdarp etti ve tehdit etti

banner974
Eski arkadaşına tehdit ve şiddet

banner971
Güzelyurt’ta kadına şiddet meselesi ile ilgili tutuklanan zanlı Furkan Mehmet Doymuş dün mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede yeminli şahadet veren polis, Güzelyurt’ta bulunan Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi kampüs binası önünde Güzelyurt’ta sakin Furkan Mehmet Doymuş'un kendisi ile barışmak istemediği nedeniyle eski kız arkadaşını ayni yerde sakin isminin baş harfleri E. K nin boynunu elleri ile sıkıp darp ettikten sonra kampüs binası içerisine kaçan E. K'nin saçlarını eliyle çekip,ardından kolunu çekerek darp ettikten sonra adı edilene hitaben bazı sözler kullanarak şiddet tehdidinde bulunduğunu belirtti.
Polis, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul etti ve mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.
Yargıç, zanlıya 80 bin TL nakit 400 bin TL şahsi kefalet imzalamasına tüm kimlik bilgilerine el konulmasına ve haftada bir polise ispat-ı vücutta bulunmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.