banner913
banner932
banner1032

Dürüst, sahte faturalarla 926 bin TL temin etmekle suçlanıyor

banner1020

banner974
Dürüst, sahte faturalarla 926 bin TL temin etmekle suçlanıyor

banner971
 Güzelyurt Kaza Mahkemesi, sahte diploma meselesiyle ilgili dün tutuklanan zanlı Kemal Dürüst’ün soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için üç gün tutukluluğuna karar verdi.
Zanlı Kemal Dürüst “sahte belge düzenleme, sahte belgeyi tedavüle sürme, sahtekarlıkla para temini, sahte belge düzenlenmesini tahrik etme” suçlarıyla bugün öğle saatlerinde yargıç huzuruna çıkarıldı.
Polis, Kemal Dürüst’ün “Sahtekarlık ve dolandırmak” kastı ile ilk tespitlere göre 6 farklı şirkete ait 19 fatura ile üniversiteye mal ve hizmet satmış gibi göstererek toplamda 926 bin 286 TL’yi temin ettiğini açıkladı.
Öte yandan mahkeme Polis Genel Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Amirliğinin Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’nde yürüttüğü sahte diploma soruşturması kapsamında önceden tutuklanan zanlılar A.S., S.G. S.K. hakkında ise altışar gün tutukluluk kararı açıkladı

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.