banner913
banner932
banner1032
banner1038

Dipkarpaz'da ambulans eşeğe çarptı

banner1020

banner974
Dipkarpaz'da ambulans eşeğe çarptı

banner971

Dipkarpaz Sağlık Ocağına başvuran bir hastayı Gazimağusa Devlet Hastanesine taşıyan bir ambulans, eşek sürüsüne çarptı. Kazada yaralanan olmadı ancak ambulans hasar gördü.

Polis Basın Subaylığı'nın açıklamasına göre kaza dün gece 21.45 sıralarında, Dipkarpaz - Yenierenköy ana yolunun 11'inci kilometresinde oldu.

Hosrof Tanışman (E-51), yönetimindeki RHA 3973 plakalı ambulansla Dipkarpaz Sağlık Ocağına başvuran bir hastayı Gazimağusa Devlet Hastanesine sevki için Yenierenköy istikametinde seyrettiği sırada, yolun solundan yola atılan yabani eşek sürüsü içindeki bir eşeğe çarptı.

Kaza sonucu yaralanan olmadığı, ambulans araçta hasar meydana geldiği ve aracın çarptığı eşeğin ise kaza yerinden uzaklaştığı belirtildi .

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.