banner913
banner932
banner1032

Cezaevine uyuşturucu sokan Kırdar’a iki yıl hapis

banner1020

Hintkeneviri ve sentetik cannabinoid türü uyuşturucu almak ve cezaevine 6 adet uyuşturucu içerikli hap sokulmasına yardım etmek suçlarından yargılanan Mehmet Kırdar, iki yıl hapse mahkum edildi

banner974
Cezaevine uyuşturucu sokan Kırdar’a iki yıl hapis

banner971
Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi'nde, hintkeneviri ve sentetik cannabinoid alma, ayrıca cezaevine 6 adet uyuşturucu içerikli hap sokulmasına yardım etmek suçlarından yargılanan Mehmet Kırdar hakkındaki dava dün karara bağlandı. 
Füsun Cemaller başkanlığında, Kıdemli Yargıç Vedia Berkut Barkın ve Yargıç Tutku Candaş'tan oluşan heyetin verdiği kararı Başkan Cemaller okudu. 
Başkan Cemaller, sanığın işlediği suçların yaygınlığına dikkat çekerek, uyuşturucu suçlarının toplum sağlığını tehdit eden unsurların başında geldiğini belirtti. 
Başkan, sanığın 3 gram 900 miligram hintkeneviri, 7 gram 625 miligram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu alıp tasarruf etmesi, cezaevine 6 adet MDMA içerikli hap sokulmasına yardım etmek suçlarından yargılanarak, mahkum edildiğini belirtti. Başkan Cemaller, sanık aleyhine ve lehine olan tüm hususları değerlendirdikten sonra oy birliğiyle 2 yıl hapse mahkum ettiklerini açıkladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.