banner913
banner932
banner1012

Bu kadarına da pes

banner1020

banner974
Bu kadarına da pes

banner971
Girne’de yapımına geçtiğimiz eğitim yılında başlanan ve yeni eğitim yılı öncesinde yapımı tamamlanan Mustafa Çağatay İlkokulu bugün öğleden sonra kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce zarara uğratıldı.

Konuyla ilgili bize ulaşan bilgilere göre, okula kaykaylarla giden kişilerin şalterlerin kablolarını söktükleri, okulun duvarlarına delici aletlerle vurarak zarar verdikleri bildirildi.

Yaşanan olayla ilgili polisin geniş çaplı bir araştırma başlattığı ve gerek okuldaki kameraları gerekse bölgedeki kameraları incelemeye aldığı bize ulaşan bilgiler arasında.

Mustafa Çağatay İlkokulu Cysing Construction Şirketi tarafından yapılmış oldukça modern bir okul olarak hizmete sunulmuştu.  
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.