banner913
banner932
banner1032

Biri 744 diğeri de 443 gündür kaçak!

banner1020

Lefkoşa’da bir eve baskın yapan narkotik ekipleri, evde bulunan Afrika uyruklu bir kişinin 744 gün, diğerinin ise 443 gündür ülkede kaçak yaşadığını tespit etti. Tutuklanan zanlılardan biri, parası olmadığı için muhaceret iznini yenilemediğini söyledi

banner974
Biri 744 diğeri de 443 gündür kaçak!

banner971
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin baskını sonucu ülkede kaçak yaşadıkları tespit edilen Fechukwu Kingsley Anyanwu ile Cynthia Aghenta dün mahkemeye çıkarıldı.
Polis, 10 Ocak 2024 tarihinde saat 19:00 raddelerinde Lefkoşa’da Göçmenköy'de bir adreste Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada tespit edilen Fechukwu Kingsley Anyanwu'nun yapılan muhaceret kontrolünde 24 Ekim 2022 tarihinden itibaren 443 gün, Cynthia Aghenta'nın ise 21 Aralık 2022 tarihinden itibaren 744 gün KKTC'de izinsiz ikamet ettiklerini tespit ettiklerini söyledi.
Polis memuru, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, zanlıların 20 gün süre ile merkezi cezaevine gönderilmesini talep etti.
Polisin ardından söz hakkı alan zanlılardan Fechukwu Kingsley Anyanwu parası olmadığı için muhaceret iznini yenilemediğini, kısa süre önce babasını kaybettiğini söyledi. Zanlı Cynthia Aghenta ise ailesini aramak istediğini, onların bilet alabileceğini ve ülkesine dönmek istediğini ifade etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç, zanlıların 15 günü aşmayacak bir süreyle cezaevine gönderilmesine emir verirken, bu süre içerisinde aileleriyle görüşebileceklerini söyledi. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.