banner913
banner932
banner1032

Baronlara kıyak çekiliyor!

banner1020

Sanal bet, uyuşturucu ve kara para işlerine karışan bazı kişilerin KKTC’den yasaklı göçmen ilan edilmelerine rağmen bazı makam sahipleri tarafından haklarındaki ihraç kararlarının kaldırıldığı öğrenildi

banner974
Baronlara kıyak çekiliyor!

banner971
Ülkede sanal bet, uyuşturucu ve kara para işlerine karışan ve milyonlarca dolar kazanç sağlayan bazı baronların üst düzey bazı yöneticilerle olan ilişkileri şaibe yaratıyor.
Baronların bir kısmının daha önce KKTC’de suç işledikleri için hapis yatmalarına ve ihraç edildikten sonra sabıkalı olmalarına ve KKTC’den yasaklı göçmen ilan edilmelerine rağmen bazı makam sahipleri tarafından haklarındaki ihraç kararlarının kaldırıldığı öğrenildi.
KKTC’ye rahatça gelip suç işlemeye devam eden söz konusu kişilerin
bazı makam sahipleri tarafından vatandaş yapıldığı belirtildi.
KKTC ekonomik sıkıntı yaşarken, kara para aklama rakamları milyar dolarlara ulaşırken sanal bet sahiplerinin kapalı çarşı üzerinden veya buradaki tefeciler sayesinde kara para aklamaya devam ettiği ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.