banner913
banner932
banner1012

Aceleciliği kazaya neden oldu

banner1020

Köşklüçiftlik bölgesinde bulunan Letam Tanı Merkezi önlerinde aceleci araç sürücüsü nedeniyle meydana gelen kaza araçlarda hasarla atlatıldı

banner974
Aceleciliği kazaya neden oldu

banner971

Lefkoşa’nın trafiği en yoğun bölgelerinden olan Köşklüçiftlik’te bir araç sürücüsünün aceleciliği ve dikkatsizliği sonucunda yaşanan kazada yaralanan olmaması sevindirdi.

Kaza, önceki akşam saat 21.40 raddelerinde, Lefkoşa’da Yağmur Sokak üzerinde yönetimindeki ES 835 plakalı salon araç ile Doğu istikametine doğru seyreden Lefkoşa’da sakin 25 yaşındaki Ahmed A. N. Dallour seyretmekte olduğu yol üzerinde bulunan Letam Tanı Merkezi önlerine geldiğinde kavşak üzerinde acele ile halka tehlike teşkil edecek bir şekilde önündeki plakası meçhul aracı dikkatsizce sağından geçmeye çalıştı. O esnada karşı istikametten gelmekte olan Lefkoşa’da sakin 31 yaşındaki Ahmet Uçar yönetimindeki THM 283 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu çarpıştılar.

Kazada yaralanma olmazken, kaza sonucu THM 283 plakalı araçta 30000 TL, ES 835 plakalı araçta ise 10000 TL tahmini hasar oluştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.