banner913
banner932
banner1012

14 yaşında, 8 haftalık hamile!

banner1020

14 yaşında 8 haftalık hamile olan kız çocuğuyla, cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklanan kişinin suçu, yapılacak DNA testi sonuçlarıyla netleşecek

banner974
14 yaşında, 8 haftalık hamile!

banner971

Evrim KAMALI

14 yaşında 8 haftalık hamile olan kız çocuğuyla, cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklanan 23 yaşındaki Ö.Y, soruşturma sonucu sadece çocuğu alıkoymak suçuyla teminata bağlandı. Zanlı teminatla serbest bırakıldı. Olayın DNA sonuçlarının ardından netleşeceği ifade edildi.

Meseleyle ilgili mahkemeye olguları aktaran Müfettiş Muavini İrfan Türk, 2019 yılı Mart ayında zanlının, 2005 doğumlu olan kız çocuğunu, Gönyeli’deki ikametgahında yasal vasisi hilafında alıkoyma suçuyla methaldar olduğunu belirtti. Türk, suçun DNA sonuçlarıyla netleşeceğini söyledi. Türk, TC ve KKTC vatandaşı olan zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlının ilk nazarda 16 yaşından küçük çocuğu alıkoyma suçuyla bağı olabileceğine vurgu yapıp, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.