banner913
banner932
banner1012

Dünyanın en sağlıklı 11 yiyeceği

banner1020

İşte en sağlıklı yiyecekler ve faydaları...

banner974
Dünyanın en sağlıklı 11 yiyeceği

banner971

Fasulye: Kiloyu dengeler, kan şekerini düzenler. Kolon kanseri ve kalp hastalığından korur. Günlük tavsiye edilen lif miktarı 25-38 gram. Bir fincan fasulye ise 11-17 gram lif içerir. 

kuru fasulye ile ilgili görsel sonucu

Yaban mersini: Kanserden koruyan antioksidanlar içerir ve hafızayı güçlü kılar. Lif bakımından zengindir.

mirtillo nero ile ilgili görsel sonucu

Brokoli: Tüm kanser risklerini azaltır. Mineral ve vitamin oranları çok yüksektir. Ayrıca vücudu toksinlerden arındıran kimyasallara sahiptir.

Brokoli: Tüm kanser risklerini azaltır. Mineral ve  vitamin oranları çok yüksektir. Ayrıca vücudu toksinlerden arındıran  kimyasallara sahiptir.

Yumurta: Doğanın en kusursuz yiyeceği olarak tanımlanıyor. Protein bakımından zengin ama kalorisi düşük. Beyni korur ve göz sağlığını güçlendirir.

Yumurta: Doğanın en kusursuz yiyeceği olarak  tanımlanıyor. Protein bakımından zengin ama kalorisi düşük. Beyni korur  ve göz sağlığını güçlendirir.

Elma: Akciğer kanseri, astım ve diyabete karşı korur. Kemik güçlendiren K vitamini içerir. Yemeklerden 30 dakika önce tüketildiğinde iştahı bastırmaya yardımcı olur. 

elma görselleri ile ilgili görsel sonucu

Fındık- fıstık: Haftada 5 kez tüketmek kalp krizi ve kalp hastalığı riskini yüzde 30-50 arasında azaltıyor. Her gün için 25 gramlık, badem, ceviz, fıstık, fındık yeterli.

ceviz fındık fıstık badem ile ilgili görsel sonucu

Nar: Antiokidanlar bakımından zengindir. Kan basıncını dengeler, damarları korur ve tümörlerin büyümesini engeller.

pomegranate png ile ilgili görsel sonucu

Somon: En iyi anti-aging gıdası. Omega-3 beyni ve kalbi korur. Ruh halini dengeler ve kan şekerini düzenler.

Görsel sonucu

 Kırmızı et: İşlemden geçirilmemiş kırmızı et, omega-3 bakımından zengindir. Makul miktarda tüketildiğinde kanserden korur. Protein ve B12 vitamini kaynağı.

Kırmızı et: İşlemden geçirilmemiş kırmızı et, omega-3  bakımından zengindir. Makul miktarda tüketildiğinde kanserden korur.  Protein ve B12 vitamini kaynağı.

Süt: Vitamin, mineral ve yararlı bakteriler bakımından zengin olan süt, kanserle savaşan CLA asidini de içerir.

Yeşil çay: Mesane, kolon, nefes borusu, pankreas, rektum ve mide kanserlerine yakalanma riskini azaltır. Kilo kontrolünü kolaylaştırır.

herbal and green tea ile ilgili görsel sonucu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.