banner913
banner932
banner1012

Tır dorsesinde uyuşturucu hapa 3 tutuklu

banner1020

Girne Limanı’nda narkotik polisi zanlı Cengiz Alkaya’ya ait Tır araç dorsesinde ülkeye sokulmak istenen bin 541 adet uyuşturucu hap ele geçirdi, yapılan soruşturmada suç ortakları Hüseyin Salık ile Serhan Aygün tespit edilerek tutuklanırken otlar arasına gizlenmiş 124 hap daha ele geçirildi

banner974
Tır dorsesinde uyuşturucu hapa 3 tutuklu

banner971

(Kamalı Haber)

Girne Turizm Limanı’ndan alınan ihbar üzerine pusu kuran narkotik polisi Tır araç dorsesinde ülkeye sokulmak istenen bin 541 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Uyuşturucu maddeyi ülkeye ithal eden zanlı Cengiz Alkaya limanda gözaltına alınırken, suç ortakları Hüseyin Salık ile Serhan Aygün Girne’de tespit edilerek yakalandı. Operasyonun devamında ise otlar arasına gizlenmiş 124 hap daha ele geçirilirken, haklarında soruşturma başlatılan zanlılar dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Fadıl Metin, 9 Ocak saat 09.00 sıralarında Girne Turizm Limanı’nda NY 266 plakalı Tır aracın dorsesinin altında siyah poşet içerisinde hediye paketi gibi paketlenmiş bin 541 adet uyuşturucu hap bulunduğunu ifade etti. Uyuşturucu hapları ithal eden zanlı Cengiz Alkaya’nın limanda gözaltına alındığını kaydeden polis, zanlının polisteki sorgusunda uyuşturucu hapları zanlı Hüseyin Salık ile birlikte zanlı Serhan Aygün’ün yönlendirmesi ile ithal ettikleri yönünde ifade verdiğini açıkladı.

Polis, zanlı Salık ile Aygün’ün de Girne’de tespit edilerek gözaltına alındığını, zanlı Salık’ın a gönüllü ifade verdiğini belirterek, zanlının itirafı ile Girne’de Dr. Fazıl Küçük Caddesi üzerinde otlar içerisine gizlenmiş 124 adet uyuşturucu hap daha bulduklarını söyledi. Mesele ile ilgili soruşturma başlatıldığını, zanlı Alkaya ile Salık’ın verdiği ifadelerin araştırılacağını, sorgulanacak şahıslar olduğunu kaydeden polis, zanlıların üç gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.