banner913
banner932
banner1032

Araç faresi yakayı ele verdi

banner1020

Zanlı Bestami Gürler 7 – 8 Aralık 2016 tarihlerinde saat 23.00 – 8.30 saatleri arasında Lefkoşa Sanayi bölgesinde iki kişiye ait araçlardan aküler ve Dikmen’de Cuma Karagülle’ye ait araçtan teyp, amfi ve hoparlörü çalması nedeniyle tutuklandı

banner974
Araç faresi yakayı ele verdi

banner971

(Kamalı Haber)

Lefkoşa Sanayi bölgesinde meydana gelen kasti hasar ve hırsızlık olayları ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Bestami Gürler tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Ali Gencer olayla ilgili bulguları aktardı. Gencer huzurda bulunan zanlı Bestami Gürler’in 7 – 8 Aralık 2016 tarihlerinde saat 23.00 – 8.30 saatleri arasında Lefkoşa Sanayi bölgesinde Mehmet Tıpıcı’nın sorumluluğunda bulunan araca ait bir adet 280 TL değerindeki akü ile Ali Gürsoy’un sorumluluğunda bulunan araçtan iki adet 600 TL değerindeki aküyü çaldığının tespit edildiğini söyledi. Polis mesele ile ilgili yapılan ileri soruşturmada zanlının ayrıca Dikmen’de Cuma Karagülle’ye ait aracın da sol arka camını kırıp, sol ön kapısını eğmek suretiyle 600 TL hasara uğrattıktan sonra araç içerisinde bulunan 250 TL değerindeki oto teyp ile 600 TL değerindeki amfi ve hoparlörleri ile 300 TL değerindeki aküsünü çaldığının da tespit edildiğini belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini zanlının çaldığı tespit edilen emarelerin henüz bulunamadığını belirterek ilke etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı pişman olduğunu ve konu suçları alkol tesiri altında yaptığı beyanında bulundu.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.