banner913
banner932
banner1032

Galatasaray da UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti

banner1020

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda ilk maçta 2-1 yenildiği Benfica ile deplasmanda golsüz berabere kaldı ve Avrupa kupalarına veda etti

banner974
Galatasaray da UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti

banner971

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda 2-1 yenildiği ilk maçın rövanşında deplasmanda Portekiz'in Benfica takımı ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla temsilcilerimizden Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray da Kupa-2'ye veda etti.

Başkent Lizbon'daki Luz Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda girdiği pozisyonlarda gol sevinci yaşayamadı ve mücadele başladığı gibi bitti.

İstanbul'daki ilk maçı 2-1 kaybeden temsilcimiz Galatasaray, turnuvadan elenirken Portekiz ekibi Benfica adını son 16 turuna yazdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.