banner913
banner932
banner1012

Limasol Sigorta hizmette 20 yılı geride bıraktı

banner1020

Limasol Sigorta’nın Genel Müdürü Asker: “Müşteri memnuniyeti ve güvenilirlik vizyonu ile istikrarlı büyüme trendini sürdürüyoruz”

banner974
Limasol Sigorta hizmette 20 yılı geride bıraktı

banner971

Kıbrıs Türk Ekonomisinin köklü ve güçlü finans kurumu Limasol Türk Kooperatif Bankası yan kuruluşlarından Limasol Sigorta’nın 20. hizmet yılını geride bırakmanın heyecanını yaşıyor.

Büyüme ve gelişme trendini sürdüren, sektördeki hizmet ve ürün kalitesini sürekli yenileyerek müşteri sayısını hedeflerin üzerine çıkarmayı başaran Limasol Sigorta’nın Genel Müdürü Birtan Asker, kurumun dünden bugüne gelişini anlatırken geleceğe dönük hedef ve stratejilerine ilişkin bilgiler paylaştı.

Günümüzde güven içinde istikrarlı yaşamın olmazsa olmazı konumundaki sigortacılığın taşıdığı önem için yeterince farkındalık yaratılamadığını bu nedenle bir yandan yeni ürün, diğer yandan hizmet kalitesini artıracak unsurlar yanında sigortacılık bilincini yükseltecek çalışmaları da yürütmek durumunda olduklarını anlatan Asker, hizmet verdikleri alanları şöyle sıraladı:

“Araç – işyeri – konut sigortaları – genel veya mali sorumluluk sigortaları – emlak sektörüne ilişkin sigorta ürünleri – ferdi kaza –kredi hayat – inşaat- koltuk ferdi kaza- elektronik cihazlar.”

“Sigortacılık yapıyoruz hem de sonuna kadar, koşulsuz müşteri memnuniyetinden taviz vermeden, taşınmayan risklerin primini alarak pahalı poliçeler satmıyoruz ama taşınan riskin teminatını mutlaka vermeye çalışıyoruz” diyen Asker, gerçek teminatlarla yaptırılan poliçelerin insanlardaki endişeleri ortadan kaldırarak mutlu ve huzurlu olmalarını sağladığına vurgu yaptı.  

Teminatını verdiği sigorta poliçesindeki hasarı gerçek anlamda ödeyen sigorta olarak tanınıp bilindiklerini bunun da kendilerine mensubu oldukları Limasol Bankası gurubuna gurur verdiğini ifade eden Asker, sektörde yakın geçmişe kadar abartı gibi görünen birçok hizmet ve ürünü müşterilerin hayatını kolaylaştırmak adına uyguladıklarını belirtirken şu örnekleri verdi: “ konut sigortası yaptırana 5 Bin TL’ye kadar ferdi kaza sigortası – özel günlere özel araç sağlama – araç poliçelerinde kaza durumunda 10 Bin TL’ye kadar sağlık ve ambulans masrafı ödeme – yolda kalana çekici sağlama – konut hasarlarında geçici olarak kiralık ev veya otel sağlama – yurt dışı seyahatlerde evcil hayvanları olanlara hayvan oteli kirası “

SAĞLIK SİGORTASI SON AŞAMADA

Limasol Türk Kooperatif Bankası, Limasol Finans Yatırım, Limasol Gayrimenkul Yatırım, Limasol Sigorta, Limasol Sosyal Sorumluluk olarak, yani Limasol ailesi olarakmüşteri memnuniyeti ve güvenilirlik vizyonu ile  istikrarlı büyüme hedefinden taviz vermeden çalışmalarını yüksek verimlilikte sürdürmeye devam ettiklerini belirten deneyimli sigortacı Birtan Asker, sağlık sigorta alanına kapsamlı bir giriş yapmayı hedeflediklerini bu amaçla yasal zemin ve alt yapı çalışmalarına hız verdiklerini,  yıl sonuna kadar sağlık alanında ciddi kalıcı ürünlerle tüketiciye ulaşmayı hedeflediklerini vurgulayarak Limasol Sigorta’nın 20. Yılında tüm halkımıza sağlıklı, mutlu ve kazasız günler diledi.

Limasol Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise Limasol Sigorta’nın 20. Yılı ile ilgili şunları söyledi.

“1997 Yılında Limasol Bankası’nın  yan kuruluşu olarak hizmet vermeye başlayan Limasol Sigorta, müşteri memnuniyetini temel prensip edinmiştir.  Her geçen gün artan acente  sayısı  ile bugün  büyük bir  aile olarak değerli müşterilerine hizmet vermeye devam eden Limasol Sigorta, öncü yaklaşımları ile de güçlü ve köklü Bankamızın gurur duyduğu bir yapıda ilerlemektedir.

Limasol Sigorta 20 yıldır  sektörde  her zaman  başarılarına başarı ekleyerek  adından söz ettirmiştir. Sigortamızın başarıları bizler için onur vericidir. Nice 20 yıllar boyu öncülükle ve  başarılarla var olmak umuduyla...”Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.