banner913
banner932
banner1032

Baf'a kadın desteği

banner1020

Baf Ülkü Yurdu kadın kolları üyeleri, takımın dün yaptığı antrenmanı ziyaret edip, Binatlı derbisi öncesinde futbolculara tam destek belirttiler

banner974
Baf'a kadın desteği

banner971

K-PET Süper Lig'de Cuma akşamı sezonun açılış maçında ezeli rakibi Binatlı ile derbi maçına çıkacak olan Baf Ülkü Yurdu'nda antrenmanlar sürerken, yönetim kurulundaki kadın kolları üyeleri, dün yapılan antrenmanı ziyaret edip, sporculara tam destek belirttiler.

Kulübün efsane isimlerinden merhum Fikri Orakçıoğlu adına futbolculara baklava ikramının da yapıldığı ziyarette, kadın kolları üyelerinden Günsel Çakır Güneş yaptığı açıklamada; "Bugün ve bundan sonraki günler için tek yürek olacağız. Bu birlik ve beraberlikten doğan güçle, maçlarımıza hazırız." ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.