banner913
banner932
banner1032

Basketbol aday hakem kursu düzenlenecek

banner1020

Basketbol Federasyonu, 28 Kasım -1 Aralık arasında basketbol aday hakem kursu düzenleyecek

banner974
Basketbol aday hakem kursu düzenlenecek

banner971

Basketbol Federasyonu, 28 Kasım -1 Aralık 2017 tarihleri arasında basketbol aday hakem kursu düzenleyecek.

Konu ile ilgili olarak Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Dünyada ve ülkemizde gelişen basketbol sporunun bilinirliliği ve önemi her geçen gün artmakta ve daha çok sporsever tarafından takip edilmektedir. Basketbolun kulüp, sporcu, basın ve taraftar öğelerinin yanında en önemli organlarından bir tanesi ise hakemlik kurumudur. Basketbol hakemliğinin önemini kavrayan ve yeni hakemlerin sayısını artırmayı amaçlayan Basketbol Federasyonu olarak, Kasım ayı içerisinde “Basketbol Aday Hakem Kursu” düzenlemeyi eğitim programımıza dâhil etmiş bulunmaktayız.

Öğrencilerin bu kursa katılımını bekliyoruz. Basketbol dünyasına yeni profesyonellerin katılımına büyük katkısı olmasını düşündüğümüz Basketbol Aday Hakem Kursu, 28 Kasım -1 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.