banner913
banner932
banner1012

Otobüs şoförünün yol isyanı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan otobüs işletmecisi Fatih Gonzi, neredeyse iki yıldır trafiğe kapatılan Gönyeli – Güzelyurt anayolunun tünel ya da üst geçit olacak olan yeri nedeniyle büyük zarara uğradığını ifade ederek sitemini bizlerle paylaştı.

banner974
Otobüs şoförünün yol isyanı

banner971

Kendisinin Kamu Araçları İşletme Derneği üyesi olduğunu belirterek, Alayköy- Lefkoşa arasında otobüs işletmecisi olarak görev yaptığını söyledi.

Gönyeli - Güzelyurt anayolu Vedat Benzinci önündeki tünel ya da üst geçit için isyan noktasında olduğunu vurgulayan vatandaşımız “Açık olmayan bu üst geçit veya tünel nedeniyle kullandığımız tali yoldaki çukurlardan dolayı aracım 15.000 TL masrafa yol açtı” dedi.

Böyle hasarların sadece kendi aracında olmadığını binlerce insanın zarara uğradığını da dile getiren vatandaşımız, artık bu yoldaki sorunun çözüme ulaştırılması gerektiğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.