banner913
banner932
banner1012

“Böyle sorumsuz sürücülük olamaz”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı bir sürücümüz, dün öğleden sonra anayolda karşılaştığı fotoğraftaki araç içerisindeki görüntüden dolayı şok olduğunu dile getirerek isyanını bizlerle paylaştı.

banner974
“Böyle sorumsuz sürücülük olamaz”

banner971

 

 

Vatandaşımız “Anayolda, tek koltuklu bir Van tipi araçta bagajda 13 - 14 yaşlarında bir çocuk.. Ön tarafta da iki gerizekalı...

Bir kaza olsa, Allah korusun. O çocuğu koruyacak ne bir hava yastığı, ne bir emniyet kemeri.. Hiç bir güvenliği yok” diyerek bu duruma tepkisini dile getirdi.

Bu şekilde van tipi aracın arkasında hiçbir emniyeti olmadan yolculuk yapan gerek çocuk gerekse büyük olan bir kişinin bir kaza esnasında hayatını kaybedebileceğini ifade eden vatandaşımız, bu araç sürücüsüne seslenerek “Eğer bu paylaşımı görürsen, o plakanı polise verdim. İnşallah gereği yapılır. İspat için elimde video ve fotoğraf var. Ceza alman için her şeyi yaparım! Yeter ki memur arkadaşlar görevini yapmak istesin” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.