banner913
banner932
banner1012

Angelina Jolie Setlere Dönüyor

banner1020

banner974
Angelina Jolie Setlere Dönüyor

banner971

Son olarak 2015'te Brad Pitt ile başrolünde gördüğümüz ve aynı zamanda yönetmenliğini üstlendiği 'By the Sea' filminde gördüğümüz aktris, gerilim filmiyle beyazperdeye dönüyor.

by the sea ile ilgili görsel sonucu

ABD'li yıldız Angelina Jolie, Michael Koryta’nın kitabından sinemaya uyarlanacak olan gerilim türündeki Those Who Wish Me Dead filminde rol alacak. Filmin gelişme aşamasında olduğu ve yönetmen koltuğuna Taylor Sheridan'ın oturacağı duyuruldu.

Veronica Mars, Sons of Anarchy, 12 Strong, Yellowstone gibi önemli yapımlardan bildiğimiz Taylor Sheridan kitabı senaryolaştırdığını açıkladı.

taylor sheridan kevin costner ile ilgili görsel sonucu

Senaryosu tamamlanan filmin çekimleri için yönetmen Taylor Sheridan'ın devam etmekte olan ve Kevin Costner'ın başrolü olduğu Yellowstone dizisinin çekimlerini bitirmesi bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.