banner913
banner932
banner1012

Bir çocuk kaçırma da kuzeyden

banner1020

Kıbrıslı Türk 3 yaşındaki kız çocuğu, önceki gün büyükbabası ve babaannesi tarafından Larnaka üzerinden İngiltere'ye kaçırıldı

banner974
Bir çocuk kaçırma da kuzeyden

banner971

Kıbrıslı Türk bir kız çocuğu, önceki gün büyükbabası ve babaannesi tarafından Larnaka üzerinden İngiltere'ye kaçırıldı.

KIBRIS'a konuşan bilgi sahibi kaynaklar, 3 yaşındaki Nur Perihan Özlüyalık'ın, babaannesi Perihan Özlüyalık büyükbabası Özdal Özlüyalık tarafından 26 Nisan tarihinde Larnaka Havaalanı'ndan saat 18.00'de kalkan uçakla İngiltere'ye kaçırıldığını söyledi.

Söz konusu kaçırma olayının, Suç ve Suça İlişkin Konulardaki Teknik Komite aracılığıyla Kıbrıs Rum makamlarına bildirildiği ve gerekli önlemlerin alındığı ancak KKTC'deki güvenlik makamlarına kaçırma olayıyla ilgili zamanında şikayet gitmemesi nedeniyle Larnaka'da herhangi bir önlem alınamadığı ifade edildi.

Bu gibi durumlarda Kıbrıs Rum polisi, insani nedenlerden dolayı KKTC mahkemle emirleri doğrultusunda hareket ettiği belirtilirken, kaçırma olayının önüne geçilmesi için gerekli mahkeme emrinin 27 Nisan'da çıkarıldığı öğrenildi.   

Nur Perihan Özlüyalık'ın, yasalara uygun bir şekilde Mağusa'daki Akyar Sınır Kapısı'ndan geçirilerek Larnaka'ya götürüldüğü gelen bilgiler arasında.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.