banner913
banner932
banner1012

DAÜ sınavı pazartesi günü

banner1020

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ)’nün KKTC’li öğrenciler ile KKTC lise ve dengi okullarında eğitim görmekte olan TC’li öğrencilere yönelik olarak gerçekleştireceği Giriş ve Burs Sınavı, 5 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

banner974
DAÜ sınavı pazartesi günü

banner971

DAÜ’den yapılan açıklamada, 10:00 – 12:30 saatleri arasındaki DAÜ Giriş ve Burs Sınavı’nın, Gazimağusa’da DAÜ Kampüsü ve Lefkoşa’da Türk Maarif Koleji’nde gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada sınava girecek olan öğrencilerin saat 09:30’da sınav merkezlerinde hazır bulunmaları ve yanlarında kimlik kartlarının ve sınav giriş belgesinin bulunması gerektiği de vurgulandı.

SINAVDA UYGULANACAK TESTLER

Açıklamaya göre, sınava katılacak adayların tercih edecekleri programların gerektirdiği puan türüne göre, Türkçe, Edebiyat ve Sosyal Bilimler, Matematik – 1, Matematik – 2, Fen Bilimleri, İngilizce Dil ve Görsel Yetenek testlerini cevaplandırması gerekecek.

Adayların, sınav ile ilgili detaylı bilgilere ve sınav kılavuzuna http://ww1.emu.edu.tr/kktcsinav internet adresinden erişebileceği belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.