banner913
banner932
banner1032

Napoli'de Conte dönemi

banner1020

İtalya Serie A takımlarından Napoli, Antonio Conte ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu

banner974
Napoli'de Conte dönemi

banner971
İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, takımı İtalyan teknik adam Antonio Conte'ye emanet etti.
2 yıl önce kazanılan şampiyonluğun ardından geçtiğimiz sezon yarışın uzağında kalan Napoli, sezon içinde 3 farklı teknik adamla çalışmıştı.
Sezona Rudi Garcia ile başlayan Napoli, sezon ortasında Garcia'nın yerine Mazzari'yi göreve getirmişti. Mazzari yönetiminde çıktığı lig maçlarında sadece 3 galibiyet alabilen Napoli, sezonu Francesco Calzona yönetiminde tamamladı. Geçtiğimiz sezon 53 puan toplayan gök mavililer, İtalya Süper Kupası'nda da Inter'e 1-0 mağlup olmuştu.
Son olarak Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'da görev alan Antonio Conte, 2021 yılında takımın başına geçmiş, geçtiğimiz yıl Mart ayında ise takımdan ayrılmıştı. Conte yönetiminde Tottenham, 76 maçta; 41 galibiyet, 23 mağlubiyet ve 12 beraberlik aldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.