banner913
banner932
banner1012

Juventus doludizgin

banner1020

İtalya'da sezona istediği gibi giriş yapamayan Juventus, toparlandı. Serie A'da üst üste 8 galibiyet alan Torino ekibi, averajla ikinci sıraya yükseldi. Massimiliano Allegri'nin öğrencileri, savunmadaki başarısıyla da dikkat çekiyor

banner974
Juventus doludizgin

banner971
Juventus, başarılı günlerine döneceğinin sinyalini veriyor. Son iki yılda zirveyi Inter ve Milan'a kaptıran Torino ekibi, bu sezona da istediği gibi başlayamamıştı.
Siyah beyazlılar, 9'uncu haftayı lider Napoli'nin 10 puan gerisinde 8'inci sırada tamamlamıştı. Daha sonra çıkışa geçen Juventus, ligde oynadığı son 8 maçı kazandı.
Massimiliano Allegri'nin öğrencileri, Napoli ile puan farkını 7'ye düşürdü ve averajla ikinci sıraya yükseldi. Bu 8 maçlık seride Torino ekibi kalesini gole kapattı. İlk 9 haftada kalesinde 7 gol gören Juventus, daha sonra rakiplerine fırsat vermedi.
İtalyan devi üst üste kazandığı 8 maçın 5'ini 1-0'lık sonuçlarla aldı.
Juventus, yediği gol sayısı bakımından 6 kez ağları sarsılan Barcelona'nın ardından Avrupa'da ikinci sırada yer alıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.