banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu

banner1020

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 turundaki rakibi Union Saint-Gilloise oldu

banner974
Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu

banner971

UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu kuraları çekildi. Temsilcimiz Fenerbahçe Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile eşleşti. 

Sarı lacivertliler, ilk maçı 7 Mart Perşembe günü Belçika'da, rövanşı ise 14 Mart Perşembe günü İstanbul'da oynayacak. 

Union Saint-Gilloise, Belçika 1. Ligi'nde zirvede yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde 3. olan Belçika ekibi E grubunda Liverpool, Toulouse ve LASK Linz ile mücadele etti. Evinde oynadığı maçlarda Liverpool ve Linz'i 2-1'lik skorla yenerken Toulouse ile 1-1 berabere kaldı. 

Deplasmanda oynadığı maçlarda ise Liverpool'a 2-0, LASK Linz'e ise 3-0 mağlup olan Union Saint-Gilloise, Toulouse ile 0-0 berabere kaldı. 

E grubunu 2 beraberlik, 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle tamamlayan Belçika ekibi 8 puanla 3. sırada kalarak yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam etme hakkı kazandı. Konferans Ligi'nde play-off maçlarına çıkan Union Saint-Gilloise, ilk maçta E. Frankfurt ile sahasında 2-2 berabere kalmış, Alman rakibini deplasmanda 2-1 yenerek son 16 turuna adını yazdırmıştı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.