banner913
banner932
banner1032

Çağlar Söyüncü dünya devlerini peşine taktı

banner1020

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'ye dünya devlerinin ilgisi devam ediyor. Manchester United'ın ardından 4 kulüp Çağlar'ı kadrosuna katmak isterken, milli futbolcunun sıcak baktığı kulüp de ortaya çıktı

banner974
Çağlar Söyüncü dünya devlerini peşine taktı

banner971
Leicester City ve A Milli Futbol Takımımızın başarılı stoperi Çağlar Söyüncü'nün ismi transfer gündeminden düşmüyor.
Milli takım ile EURO 2020'de başarısız bir turnuva geçirse de Leicester City'deki üstün performansı sayesinde Çağlar Söyüncü'nün adı, dünya devleriyle anılmaya devam ediyor.
İngiliz ekibiyle 2 yıllık sözleşmesi bulunan milli savunmacıyla Manchester United'ın ardından Fransız devi PSG ile İspanyol Barcelona ve Real Madrid'in ilgilendiği iddia edildi.
PSG'Yİ REDDETTİ
PSG'nin Çağlar'a yüklü bir maaş teklif ettiği ancak milli futbolcunun bu teklifi, rekabetçi bir lig olmaması sebebiyle geri çevirdiği öne sürülürken, Barcelona ve Real Madrid arasındaki transfer rekabetinde Real Madrid'in bir adım önde olduğu ve SergioRamos'un yerine Çağlar'ı düşündüğü belirtildi.
Çağlar ile son olarak Premier Lig'in son şampiyonu Manchester City'nin ilgilendiği ve 25 yaşındaki futbolcunun bu transfere sıcak bakabileceği de iddialar arasında yer aldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.