banner913
banner932
banner1012

Bayern'de Neuer belirsizliği

banner1020

Bayern Münih'in yıldız kalecisi Manuel Neuer'in geleceği belirsiz. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bavyera ekibinin CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, 34 yaşındaki sporcunun yeni sözleşme imzalayacağından emin olduğunu söyledi

banner974
Bayern'de Neuer belirsizliği

banner971

Bayern Münih'in kalecisi Manuel Neuer'in geleceği belirsizliğini koruyor.

Bavyera ekibinin yönetimi, 2021'de sözleşmesi sona erecek olan 34 yaşındaki sporcu ile yeni bir görüşme gerçekleştirmedi.

Konuyla ilgili olarak kulübün CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, BİLD gazetesine açıklamalarda bulundu.

Neuer'in sözleşmesini yenileyeceğinden umutlu olduğunu belirten Rummenigge, 34 yaşındaki futbolcunun dünyanın en iyi kalecisi olduğunu belirtti.

Öte yandan, Bayern Münih yönetimi ile sözleşme uzatmak için yapılan görüşmelerin ayrıntılarının basına sızması, Neuer'i kızdırmıştı.

Kaptan, “Ben kulübe bağlıyım, aynı bağlılığı yöneticilerden de bekliyorum” diyerek, Hasan Salihamidzic ve Oliver Kahn ile yaptığı görüşmelerin detaylarının basında yer almasına tepki göstermişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.