banner913
banner932
banner1012

Arjantin'de Boca Juniors şampiyon

banner1020

Arjantin Ligi’nde oynanan son hafta karşılaşmalarının ardından Racing Club’ıdeplasmanda 2-1 mağlup eden RiverPlate, kendi sahasında Independiente ile 2-2 berabere kalan ezeli rakibi Boca Juniors’ın şampiyon olmasını sağladı

banner974
Arjantin'de Boca Juniors şampiyon

banner971
Arjantin Ligi’nin 27’nci ve son hafta karşılaşmaları büyük heyecana sahne oldu. Son hafta maçlarına Boca Juniors 51 puanla lider; Racing Club ise 50 puanla 2’nci sırada girdi. Aynı saatte başlayan son hafta karşılaşmalarında ise Boca Juniors, sahasında Independiente’yi konuk ederken; Racing Club ise sahasında RiverPlate’i ağırladı.
Boca Juniors, sahasında Independiente ile 2-2 berabere kalırken Racing Club-RiverPlate karşılaşmasının son anları şampiyonu belirledi. Karşılaşma 1-1 devam ederken 90'ıncı dakikada Racing Club’ın kazandığı penaltı atışında JonathanGalvan’ın kullandığı penaltıyı RiverPlate kalecisi Franco Armani kurtardı. 90+5’inci dakikada ise MiguelBorja’nın attığı gol ile RiverPlate sahadan 2-1 galip ayrıldı ve ezeli rakibi Boca Juniors’ın şampiyonluğu kazanmasını sağladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.