banner913
banner932
banner1012

Sınırdaki kamyonette 10 bin fünye ile 290 kilometre fitil ele geçti

banner1020

Akçakalenin Suriye sınırındaki Arıcan Mahallesinde devriye görevi yapan jandarma, plakasız olmasından şüphelendiği bir kamyoneti durdurarak aradı. Yapılan aramada kamyonetin kasasında 10 bin fünye ile 290 kilometre uzunluğunda fitil ele...

banner974
Sınırdaki kamyonette 10 bin fünye ile 290 kilometre fitil ele geçti

banner971

Akçakalenin Suriye sınırındaki Arıcan Mahallesinde devriye görevi yapan jandarma, plakasız olmasından şüphelendiği bir kamyoneti durdurarak aradı. Yapılan aramada kamyonetin kasasında 10 bin fünye ile 290 kilometre uzunluğunda fitil ele geçirildi. Malzemelere el koyan jandarma, kamyonette bulunan 1i Türk 4ü Suriyeli 5 kişiyi de gözaltına alındı.

Şanlıurfa Valiliğinden olaya ilişkin yapılan açıklamada ise, sınır hattında yakalanan 5 kişinin ilk sorgularında Suriyeye geçmeye çalıştıklarını söyledikleri bilgisine yer verildi.

ŞANLIURFA, (DHA) 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.