banner913
banner932
banner1012

Melih Gökçek neden yayına çıkmadığını açıkladı

banner1020

CNN TÜRKte Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeki konuk olarak alacaktı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın zehir zemberek açıklamasından...

banner974
Melih Gökçek neden yayına çıkmadığını açıkladı

banner971

CNN TÜRKte Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeki konuk olarak alacaktı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın zehir zemberek açıklamasından sonra Gökçek, Tarafsız Bölgeye çıkmayı iptal etti. Ahmet Hakan bugünkü programın başında Melih Gökçekin neden gelmediğini açıkladı.
 
 Ahmet Hakan, Tarafsız Bölge programının açılışında şu duyuruyu yaptı:
 
Biz Bülent Arınçın açıklamalarından önce Melih Gökçek ile konuşmuş ve kendisini Tarafsız Bölgeye davet etmiştik; Gökçek de kabul etmişti, katılacaktı; bunu duyurduk da biz. Ancak Bülent Arınç, açıklama yaptıktan sonra Gökçek beni aradı ve programa çıkmak istemediğini söyledi. Bülent Arınçın kendisine çok sert sözler söylediğini ve hakeret ettiğini iddia etti ve bundan sonra ben konuşursam kişisel kavgaya girer dediğini aktırdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.