banner913
banner932
banner1012

Bütün Türkiye kırmızı beyaz

banner1020

Cumhuriyet heyecanı 97’nci yılında da tüm Türkiye’de coşkuyla kutlandı

banner974
Bütün Türkiye kırmızı beyaz

banner971
 
Cumhuriyet kutlamaları tüm Türkiye’de coşkuya dönüştü. Cumhuriyet Bayramının 97'nci Yıldönümü Türkiye’nin her köşesinde, genç yaşlı herkesin katılımıyla kutlandı. Edirne'den Hakkari'ye renkli manzaralar oluştu.


Cumhuriyet’in 97’nci yıldönümünde, şehir şehir, köy köy, sokak sokak bütün Türkiye gelincik tarlası oldu. Dağların zirvesinden, Mavi Vatan’a kadar yurdun her köşesinde kırmızı beyaz bayraklar dalgalandı.


Resmi törenler pandemi nedeniyle istenen düzeyde olmasa da 7’den 70’e 83 milyon 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamanın bir yolunu buldu.


İzmit'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kültür Tepesi'nde toplanan bin kişi sosyal mesafe kuralına uygun olarak zeybek oynadı.



İzmit'te bin kişi zeybek oynadı


 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.