banner913
banner932
banner1012

Vatandaşlar dolandırılıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir duyarlı vatandaşımız, marketlerde döviz krizi sonrasında ortaya çıkan fırsatçılığın her yerde farklı şekilde görüldüğünü belirterek bize gönderdiği fotoğraflarla bu duruma tepkisini bizlerle paylaştı.

banner974
Vatandaşlar dolandırılıyor

banner971
 
 
Fotoğrafta da görüldüğü gibi biri büyük diğeri ise küçük kavanozda olan tahinlerin ikisinin de ayni barkodla satıldığını belirterek “Tahinlerin biri 300 gr, diğeri 600 gr ancak ikisinde de 600 gr barkodu ve etiketi var” diyerek vatandaşların resmen dolandırıldığını iddia etti.
Büyük marketlerde yapılan bu dolandırıcılık konusunda vatandaşların çok dikkatli olması gerektiğini belirten vatandaşımız “Ben bunu fark ederek o markadan almadım, ancak başkaları belki de hiç fark etmemiştir. Umarım barkodları yanlış konulmuştur da fiyatları farklıdır” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.