banner913
banner932
banner1012

Ankara yine sele teslim oldu

banner1020

Ankara'da yaklaşık 15 dakika etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar sular altında kaldı. Bir alt geçitte mahsur kalan otobüsün yolcuları itfaiye tarafından kurtarıldı

banner974
Ankara yine sele teslim oldu

banner971

 Ankara'da 15 dakikalık şiddetli yağış ve dolu yolları göle çevirdi. Sağanak nedeniyle  araçlar alt geçitlerde mahsur kaldı. Ankara Valisi, "Can kaybı yok, ufak tefek maddi hasar var" açıklamasında bulundu.

Başkent Ankara, bir kez daha sağanak yağmurun etkisi altında kaldı.

Başkentte 15.30'da başlayan ve yaklaşık 15 dakika süren gök gürültülü kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi. 

Şiddetli yağışın ardından bazı bölgelere dolu yağarken, bazı bölgelerde ise yağış nedeniyle seller oluştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 17.30'a kadar sürmesinin beklendiği bildirilen gök gürültülü sağanak nedeniyle Akay Caddesi'nden 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'na çıkan alt geçitte araçlar mahsur kaldı.

Toplu taşıma araçları ve otomobillerinde sağanağa yakalananları  kurtarmak için belediye ve itfaiye ekipleri olay yerine geldi.

Mahsur kalanlar yapılan çalışmaların ardından kurtarıldı.,

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.