banner913
banner932
banner1012

Sörling umudumuz oldu

banner1020

ITTF başkanlık seçimi için tek aday Petra Sörling oldu. Fadıl Olguner, yaşanan gelişme üzerine yaptığı açıklamada “Sörling’in tek aday olması, masa tenisçilerimizin ambargolardan kurtuluşuiçin bize umut verdi.” ifadelerini kullandı

banner974
Sörling umudumuz oldu

banner971
Yusuf KARAYUSUFOĞLU
Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF) başkanlık seçimleri 24 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.
Başkanlık seçimi için tek aday İsveç Masa Tenisi Federasyonu başkanı Petra Sörling oldu. Dünya basını ve masa tenisi camiası Sörling’in başkanlığının kesin olduğunu ifade etmeye başladı. Bu gelişmeler olurken İsveç Masa tenisi Federasyonu Başkanı Petra Sörling ülkesinin Olimpiyat Komitesi üyeliğine de seçildi.
Olguner: Sörling’in başkan olması bize yararlı olacak
Lefkoşa Veteran Masa Tenisçiler Derneği başkanı Fadıl Olguner yayınladığı basın bildirisinde,Sörling’in iki yıl önce derneklerinin davetlisi olarak ülkemize geldiğini ve veteran turnuvasına katıldığını hatırlattı.
Olguner açıklamasına devamla şöyle konuştu: “Sörling’e bülkemize uygulanan ambargoları anlatmış,sorunlarımızı iletmiştik.Sörling de, bize yardım sözü vermişti.Sörling’in tek aday olması bize umut vermiş bulunmaktadır.İnşallah Sörling başkan olur ve masa tenisçilerimiz dış dünyanın ambargo uygulamasından kurtulur.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.