banner913
banner932
banner1012

Olguner ve Pekdoğan Adana’da şampiyon

banner1020

Uluslarası Masa Tenisi Turnuvası’nda Olgunerve Pekdoğan yaş gruplarında şampiyon oldu Olguner’e kupasını ITTF başkanı PetraSörling verdi

banner974
Olguner ve Pekdoğan Adana’da şampiyon

banner971
Yusuf Karayusufoğlu
Adana’da haftasonu gerçekleşen 11.Uluslararası Adana Veteran Masa Tenisi Turnuvası’nda ,360 sporcunun katıldığı yarışmada,Fadıl Olguner 70-74 yaş grubunda ferdilerde şampiyon olurken,çiftlerde Fehmi Yavuzer ile ikinci oldu.İbrahimPekdoğan kendi yaş grubunda şampiyon oldu.Zekai Doratlı yaş grubunda çiftlerde üçüncü oldu.Olguner kupasını Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF) başkanı Sörling’in elinden aldı. KKTC Kafilesi Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (İTTF) başkanı PetraSörling ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu başkanı Oktay Çimen ile görüşerek,Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu’na üyelik konusunda ayrıntılı olarak görüştüler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.