banner913
banner932
banner1012

Masa tenisinde yeni organizasyon

banner1020

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu ve Mağusa Belediyesi ortaklığı ile KKTC’de masa tenisinde ilk kez Karmalar Ligi düzenlenecek

banner974
Masa tenisinde yeni organizasyon

banner971
Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları, Mağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.
Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları Arter’i ziyaretinde yaptığı konuşmada ada genelinde Masa Tenisini yaymayı hedeflediklerini söylerken, KKTC’de ilk kez Karmalar Ligi adlı organizasyon gerçekleştirileceklerini belirtti.
Lig, Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu ve Mağusa Belediyesi ortaklığı ile gerçekleştirilecek diyen Mustafa Bekiroğulları organizasyonun amacının, masa tenisini adaya sevdirmek ve yaymak olduğunu belirtti.
Mustafa Bekiroğulları, organizasyonun öncelikle Mağusa, ardından ise İskele, Girne ve Lefkoşa’da yapılacağını belirterek Mağusa Belediye başkanı İsmail Arter’e teşekkür etti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.