banner913
banner932
banner1012

Premier Lig'de vücut kamerası dönemi başlıyor

banner1020

Premier Lig'de her iki takımdan birer futbolcu maç öncesi ısınma sırasında formalarına kamera takacak ve görüntüler canlı yayına verilecek.

banner974
Premier Lig'de vücut kamerası dönemi başlıyor

banner971

Premier Lig'de yeni bir döneme geçiliyor. Yayıncı kuruluş TNT Sports iş birliğiyle her iki takımdan birer futbolcu maç öncesi ısınma sırasında formalarına kamera takacak.

Deneme Tottenham’ın deplasmanda Wolverhampton ile oynayacağı karşılaşmada yapılacak.

Premier Lig'de vücut kamerası dönemi başlıyor - 1

MAÇ İÇİNDE İZİN YOK

IFAB, bu teknolojinin resmi maçlarda kullanılmasına şimdilik izin vermiyor. Bu nedenle TNT Sports ile Premier Lig, vücut kamerası görüntülerinin izleyicilere yepyeni ve benzersiz bir bakış açısı sunacağı gerekçesiyle en azından maç öncesi ısınmada kullanma kararı aldı.

SİSTEM NASIL İŞLİYOR?

Daha önce basketbolda kullanılan sistem, formanın göğüs hizasında küçük bir delik açarak oyunculardan görüntü alınmasını sağlanıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.