banner913
banner932
banner1012

Tabak: Devam etme düşüncesindeyim

banner1020

Doğancı’da, başkan Cemal Tabak, başkanlığı bırakma kararından geri adım atarken, başkanlığa devam etme düşüncesinde olduğunu ve lige de katılacaklarını açıkladı

banner974
Tabak: Devam etme düşüncesindeyim

banner971

 

Birinci Lige girip girmeyeceği düne kadar belirsiz olan Doğancı’da, başkan Cemal Tabak, başkanlığı bırakma kararından geri adım atarken, istediği desteği bulması halinde başkanlığa devam etme düşüncesinde olduğunu ve lige de katılacaklarını açıkladı.

Lige de katılma kararı aldıklarını açıklayan Cemal Tabak, yaşanan gelişmelerle ilgili olarak şunları söyledi:

“Dün lige katılmayacağımızı bildirmek için Kıbrıs Türk Futbol Federasyonuna geldim. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunda yaptığım görüşmelerden sonra ise bu fikrimden vazgeçerek lige katılma kararı aldım.

Çünkü lige katılmadığımız takdirde, BTM Birinci Lige değil, BTM İkinci Lige düşecektik. Bu duruma göz yumamazdım. Sonuçta en alt lige düşecektik.

Doğancı’nın 4 lisanslı futbolcusu vardır. Lefke’den de 5 – 6 futbolcu alacağız. Birkaç transfer daha gerçekleştirip, teknik adamımızı da belirleyerek, sezona hazırlanacağız.

Genç takımımızı da oluşturuyoruz. Genç takımın başına da camiamızın içerisinden birini teknik adam yapacağız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.