banner913
banner932
banner1032

St. Hilarion’dan sesimizi Dünyaya haykıracaklar

banner1020

Cimnastik Federasyonu, “Kendi çocuklarımızla sesimizi Dünyaya haykıracağız.” sloganıyla St. Hilarion Kalesinde etkinlik düzenleyecek. Etkinliğe parkur branşı ile uğraşan tüm sporcularımızı davet edildi

banner974
St. Hilarion’dan sesimizi Dünyaya haykıracaklar

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu, “Kendi çocuklarımızla sesimizi Dünyaya haykıracağız.” sloganıyla St. Hilarion Kalesinde etkinlik düzenleyecek.
KKTC Cimnastik Federasyonu, 19 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı:
“KKTC Cimnastik Federasyonu olarakStHilarion Kalesinde yapılması planlanan ancak Kıbrıslı Rumların girişimleri sonucunda Cercle / Kölsch konserinin ertelenmesine tepki göstermek için federasyon olarak StHilarion Kalesinde, kendi çocuklarımızla parkur müsabakası düzenleyeceğiz.
Bunun için yerinde incelemelerde bulunma üzerek StHilarion Kalesine gittik.İptal eden konserin yerine StHilarion Kalesinden, “Kendi çocuklarımızla sesimizi dünyaya haykıracağız.” Etkinliğimize sadece cimnastikçilerimizi değil, parkur branşı ile uğraşan tüm sporcularımızı davet ediyoruz.
Spor, farklı uluslar ve bireyler arasında evrensel bir dili ve iletişimi sağlayarak tüm dünyada barış ve kardeşliğin oluşmasına hizmet eder.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.