banner913
banner932
banner1012

Şampiyon Meleklerimizin resimleri, Akçay’daki cimnastik salonuna yerleştirildi

banner1020

banner974
Şampiyon Meleklerimizin resimleri, Akçay’daki cimnastik salonuna yerleştirildi

banner971
Şampiyon Melekler Takımımız ve öğretmenlerinin resimleri, Akçay Mehmet Erge Spor Kompleksi ve Koopbank Birkan Uzun Cimnastik Salonu içerisinde yer alacak.
KKTC Cimnastik Federasyonu ve Akçay Muhtarlığı işbirliğinde imece usulü ile yapımı tamamlanma aşamasına gelen Koopbank Birkan Uzun Cimnastik Salonu, Güzelyurt bölgesindeki çocukların sporun içerisine çekip, çocukları her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı nesiller yetiştirme amacıyla, imece usulüyle yapılıyor.
Büyük bir dayanışma örneği ile yapımında sona yaklaşılan Akçay Mehmet Erge Spor Kompleksi ve Koopbank Birkan Uzun Cimnastik Salonu’na, Şampiyon Melekler Takımımız ve öğretmenlerinin resimleri de yerleştirilerek, Şampiyon Meleklerimizin her zaman kalbimizde yaşatılacağı vurgulandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.