banner913
banner932
banner1012

Londra’da Aykut rüzgarı esecek

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkez’nde, vücut geliştirme yarışması düzenlenecek. Aykut Özakın, yarışmada gösteri yapacak. Aykut Özakın, Londra’da düzenlenecek World Beauty Fitness and Fashion yarışmasına katılacak

banner974
Londra’da Aykut rüzgarı esecek

banner971

Ülkemizde adını sıkça duyduğumuz vücut geliştirme sporcusu Aykut Özakın, 22 Ekim Pazar günü Yakın Doğu Üniversitesi’nde düzenlenecek olan vücut geliştirme yarışmasında gösteriye çıkmaya hazırlanıyor.

Aykut, 4 Kasım 2017’de Londra’da düzenlenecek olan World Beauty Fitness and Fashion yarışmasına KKTC’yi temsilen katılacak. Vücut geliştirmeye 2011 yılında başlayıp günümüzde de halen devam eden Aykut, 3 yıldır profesyonel olarak kişisel eğitmenlik mesleğini yapıyor.

İlk yarışmasına 2014 yılında giren Aykut, derece elde edememişti. Aykut, 2016 yılında ise KKTC'nin Jr Classic Vücut Şampiyonu oldu.

Aykut, vücut geliştirme sporu ile ilgili açıklamalarında şunları söyledi:

“Bu spora başladığım ilk senelerde derece elde edemedim. Fakat bu beni daha da hırslandırıp motive etti. 2 sene içerisinde çok çalışıp daha üst seviyeye gelerek kategorimde 1. geldim. Büyük zorluklar çektim. Fedakarlıklar yaptım. Fakat o anons herşeye değdi. Yarışacak olan arkadaşlarım unutmasınlar ki o podyuma çıkan herkes şampiyondur. Londra’da düzenlenecek olan WBFF yarışmasına KKTC’yi temsilen giderek en büyük hayalimi gerçekleştiriyorum.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.