banner913
banner932
banner1012

İngenç Akademi Spor Derneği yeni başkanı Fatma Turan

banner1020

banner974
İngenç Akademi Spor Derneği yeni başkanı Fatma Turan

banner971
İngenç Akademi Spor Derneği’inde yapılan genel kurul sonrasında yeni başkan seçildi. Genel kurula tek aday giren Fatma Turan yeni dönemde İngenç Akademi Spor Derneği yeni başkanı oldu. Dernek lokalinde yapılan ve saygı duruşu, İstiklal marşı ile başlayan genel kurulda divan başkanlığını Mehmet İngenç, sekreterliği Eda Hürsöz, Zelişİmre yaptı. Genel kurulda kısa bir konuşma yapan başkan Emine Beyazyüzİngenç tarafından 2021 yılı faaliyet ve mali raporlar okunarak üyeler tarafından onaylandı. 
TEK ADAY
İngenç Akademi Spor Derneği başkan Emine Beyazyüzİngenç, iş yoğunluğu nedeniyle aday olmadığı, genel kurula tek aday olarak giren Fatma Turan başkanlığa seçildi. 2022 faaliyet programı belirlenen İngenç Akademi Spor Derneği başkanı Fatma Turan, birlikte çalışacağı yeni yönetim kurulunu da belirleyerek görev dağılımı yaptı.
İngenç Akademi Spor Derneği yönetim kurlu ve görev dağılımı ;
Başkan : Fatma Turan
Asbaşkan : İlkeHürsöz
Genel Sekreter : TayfunDandil
Mali Sekreter : Hakan Kaymakçı
Spor ve Sağlık Sorumlusu : Enginİmre
Displin Kurulu başkanı Derviş Cevizli
Faal Üye : Emine Dolu
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.