banner913
banner932
banner1032

Hedefte Cumhuriyet Kupası vardı

banner1020

Atıcılık Federasyonu, Atatürk Atıcılık Kompleksi içerisinde yoğun katılımla Tabanca Cumhuriyet Kupası müsabakasını düzenledi

banner974
Hedefte Cumhuriyet Kupası vardı

banner971
KKTC Atıcılık Federasyonu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Tabanca Cumhuriyet Kupası müsabakasını düzenledi.
Müsabaka Gönyeli baraj bölgesinde yer alan Atatürk Atıcılık Kompleksi, açık tabanca atış alanında gerçekleştirildi. Federasyona üye kulüp/birlik/dernek lisanslı atıcı sporcuların, ferdi lisanslı atıcı sporcuların, KTB Kuvvetleri Komutanlığı mensuplarının, KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı mensuplarının, KKTC Polis Genel Müdürlüğü mensuplarının ve tabanca taşıma izni olan kişilerin yoğun katılımı oldu.
KKTC Atıcılık Federasyonundan Tabanca Cumhuriyet Kupası ile ilgili açıklaması şöyle:
“Tabanca Cumhuriyet Kupası müsabaka düzeni, ISSF’nin (Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu) önümüzdeki olimpiyat oyunlarına katılacak yeni atıcılık disiplinlerinden olması üzerine, ülkemiz atıcılık sporuna yeni bir faaliyet katmak amacıyla önem taşımaktaydı.
Çok başarılı atışlar gerçekleştirilerek yöneticilerden, hakemlerden, eğitmenlerden, poligon görevlilerinden ve katılımcı sporculardan olumlu görüşler alındı.
Atıcı sporcular, çeşitli mesafelerde belirlenmiş süreler içerisinde zamana karşı mücadele vererek emniyet ve disiplin kuralları çerçevesinde atışlar gerçekleştirdi.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.