banner913
banner932
banner1012

G.Saray Avrupa devlerini geride bıraktı

banner1020

Galatasaray çizdiği başarılı grafikle Avrupa devlerini geride bıraktı. 9'uncu haftası geride kalan Süper Lig'de en yakın rakipleriyle arayı 6 puan açan sarı-kırmızılılar, 5 büyük lig arasında en yakın takipçisine en fazla fark atan takım oldu

banner974
G.Saray Avrupa devlerini geride bıraktı

banner971

Galatasaray, Avrupa'daki 5 büyük lig arasında en farklı lider konumunda. Sarı-kırmızılılar, en yakın takipçileri Göztepe, Teleset Mobilya Akhisarspor, Kayserispor ve Medipol Başakşehir'in 6 puan önünde yer alıyor.
Avrupa'nın seçkin ligleri arasında ise en yakın rakibiyle arasını 6 puan açan bir takım bulunmuyor. 23 puanla namağlup lider konumda olan sarı-kırmızılıların en yakın takipçileri 17 puanda kaldı.
İngiltere Premier Lig'de 25 puanla lider Manchester City'nin en yakın takipçisi Manchester United'ın 20 puanı bulunuyor.
İtalya Serie A'da ise lider ile takipçisi arasında 2 puan fark bulunuyor. Napoli, 28 puanla lider, İnter ise 26 puanla ikinci sırada bulunuyor.
İspanya Ligi'nde 25 puanla zirvede bulunan Barcelona'yı, 21 puan toplayan Valencia takip ediyor.
Almanya Bundesliga'da şampiyonluğun en büyük adayları zirveyi paylaşıyor. Borissia Dortmund ve Bayer Münih'in 20'şer puanı bulunuyor. 
Fransa Lig 1'de ise 26 puanla lider Paris Saint Germain'in en yakın takipçisi 22 puanlı Monaco...
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.