banner913
banner932
banner1012

Göztepe Tamer Tuna ile yollarını ayırdı

banner1020

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, teknik direktör Tamer Tuna ile yollarını ayırdığını açıkladı

banner974
Göztepe Tamer Tuna ile yollarını ayırdı

banner971

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, Tamer Tuna ile yapılan karşılıklı görüşmeler neticesinde yolların ayrıldığı belirtildi. Öte yandan İzmir temsilcisinin başına Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş'ın getirileceği iddia edildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan ayrılık açıklamasında şu ifadelere yer verildi;"Uzun yıllar sonra çıktığımız Süper Lig'deki ilk sezonumuzda Teknik Direktörlük görevimizi üstlenen ve başarılı bir sezon geçirmemizde çok önemli katkılarda bulunanTamer Tuna ile yapmış olduğumuz karşılıklı görüşmeler neticesinde yollarımızı ayırmışbulunmaktayız.

Tamer Tuna ve ekibine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayıteşekkür eder, bundan sonraki mesleki kariyerinde başarılar dileriz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.