banner913
banner932
banner1012

Futboltenisinde ilk turnuva gerçekleştirildi

banner1020

Futboltenisinde pandemi süreci sonrasında ilk turnuva düzenlenirken, kadınlarda ve erkeklerde DAÜ , genç erkeklerde Akdeniz Spor Birliği ve masterlerde Girne Masterleri birincilikleri kazandılar

banner974
Futboltenisinde ilk turnuva gerçekleştirildi

banner971

Futboltenisinde "Yine yeniden takımını kur, turnuvaya sende katıl" sloganı ile pandemi süreci sonrasında ilk turnuva düzenlendi.

KKTC Futboltenisi Federasyonu ve Fifta başkanı Şevket Songur tarafından turnuva ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Regal Futboltenisi Turnuvası ile Futboltenisi kortlara büyük bir​ katılımla geri döndü. "Yine yeniden takımını kur, turnuvaya sende katıl" sloganı ile yeniden yola çıktık.

Bu turnuvanın ana sponsoru Regal ve Hediyem Su desteğiyle, büyük bir katılımla turnuvamızı gerçekleştirdik. Federasyonumuz tüm maddi imkansızlıklara rağmen, pandemi sonrası Sağlık Kurulunun onayı ve Uluslararası Futboltenisi Federasyonunun (Fifta) önerileri ile "Regal Futboltenisi Turnuvası" adı altında, 11 takımın katılımı ile kortlara​ geri dönerek, Girne Belediyesi Tenis kortlarında karşılaşmalar gerçekleştirildi.

Kulüp olma zorunluluğu aramadığımız turnuvamızda, kadınlarda ve erkeklerde DAÜ ,​ genç erkeklerde Akdeniz Spor Birliği ve masterlerde Girne Masterleri birincilikleri kazandılar. Yedikonuk bölgesinden ilk defa bu turnuvaya katılan gençlerimiz yetenekleri ile umut vaat ettiler. Yine ilk defa aramıza katılan Girne Masterlerini göstermiş oldukları performansla birincilik aldılar. 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Kupasında yine kortlarda olacağız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.