banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe transfer planlarını değiştirdi

banner1020

Transferde önceliklerini belirleyen Fenerbahçe'de ilk hedef, kaleye takviye yapmak

banner974
Fenerbahçe transfer planlarını değiştirdi

banner971

Volkan Demirel'le forma rekabetine girecek bir oyuncu arayan sarı lacivertlerliler, Malaga'nın file bekçisi Kameni'yle neredeyse anlaşmaya vardı. Kameni'ye imza attırdıktan sonra ise transfere ara verilecek. 

Emre Mor, Gil Dias, Ben Arfa ve Rodriguinho gibi isimleri gündemden düşürmeyen sarı lacivertliler, takımdan ayrılması gereken isimlere yoğunlaşacak. Emenike, Van der Wiel, Stoch, Kjaer ve Neustadter başta olmak üzere, bir çok oyuncuyla yollarını ayırmayı hedefleyen Fenerbahçe, oluşacak bütçeye göre adım atacak. 

Ekonomik anlamda sıkıntı yaşanmak istenmezken, orta sahaya en az iki transfer yapılması planlıyor.

Diğer yandan Fernandao ve Emenike'yle görüşmek isteyen Teknik Direktör Aykut Kocaman, iki oyuncuyla yapacağı toplantının ardından yeni bir golcüye ihtiyaç duyulup duyulmadığına karar verecek. 

Alternatifli bir transfer politikası izleyen Fenerbahçe'de, Doumbia ve Lucas Perez, santrafor pozisyonu için öne çıkan isimler.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.